Hudpleie

Konturklinikken i Moss - Stedet for fullendt  skjønnhet

 

 

MEDICALIA behandlinger passer alle hudtyper. Også sensitiv hud, produkter/behandling blir tilpasset hver enkelt tilfelle. Dette er en medisinsk hudpleie serie som har en større andel virkestoffer enn "vanlig" hudpleieserier. Gode behandlinger mot rynker, pigmentflekker og acner. Produktene kan føre til en reaksjon i huden med en gang, fordi huden blir vekket opp, men det går raskt over. Medicalia behandlingene er "hudfornyende" Så man kan bli litt rød og flasse litt. Det anbefales å begynne med hjemmeprodukter evt i forkant av behandlinger for best mulig resultat. Anbefaler å starte med en behandling med spesialmaske og ta en kur beh en gang i uka til ønsket resultat evt ettrbehandle med standard en gang pr mnd i etterkant for vedlikehold.

 

MEDICALIA lunsjpeel/kur:

Rens,syre etter hudtype, massasje og krem. En kur eller kortversjon av standard behandlingen. Kan kjøpes som en kurpakke på 1 beh i uka i 5 uker. Behandlingstid ca 30 min.

 

MEDICALA syrebehandling:

Rens, peeling/syre, serum, maske og krem behandlings tid ca 45 min

 

MEDICALIA sterk syrebehandling/hudforandrende:

Rens, syre/peeling etter hudtype, massasje, innslusing av serum, spesialmaske. Behandlingstid ca 1 time

 

UNGDOMSBEHANDLING:

Rens, peeling/syre etter hudtype, evt utklemming og krem. Behandlingstid ca 30-45 min.

 

COMFORT ZONE skinregime behandling gir ansiktshuden et løft. Består av naturlige og aktive ingredienser som går dypt ned i huden for å jevne ut linjer og rynker. Samtidig som den gir huden mer "plump" og elastisitet. Resultatet er en ny og frisk hud med sunn glød.

Behandlingstid ca 45 min.

 

HUDPLEIE med lett ryggmassasje:

Begynner med litt ryggmassje, før kunden snur seg. Og begynner da med rensing og peeling. Napp/voks bryn, og evt klemmer ut litt talg. Så brukes et apparat etter hva huden trenger, etterfulgt av massasje og maske. Så avsluttes det med en god dagkrem etter hudtype. Dette er en klassisk hudpleie for alle hudtyper og aldre. Behandlingstid er ca 1 time

 

 

 

 

 

 

Konturklinikken - Årvollskogen 91 - 1529 Moss- Tlf.: 99 74 30 78 - epost: post@konturklinikken.no - www.konturklinikken.no