Permanent Make-Up

Konturklinikken i Moss - Stedet for fullendt  skjønnhet

 

Permanent Make-Up/Microblading

 

Permanent Make-up gir deg muligheten til å fremheve dine trekk, uten at de forsvinner. VI har lang erfaring med forskjellige type permanent make-up, og gjør også refill.

 

Vi i Konturklinikken har lang erfaring med permanent make-up og refill. Som kunde av oss kan du være trygg på at vi gir deg riktig type anbefalinger. Vi ønsker å gi deg riktig råd og veiledning, og du får også oppfølging etter din behandling

 

Vi hjelper deg med følgende områder:

 

LIPLINER

Den blir tegnet opp etter ønske med en blyant.Leppene kan gjøres "perfekte" med små justeringer. Som feks forstørres litt. Fargevalget er stort. Så man kan få naturlig look/nudelips eller en farge som er tilnærmet din leppestift. fargen blir skravert inn i leppene, så det blir en myk overgang til lineren. Resultatet blir en en flott sensuel munn. Anbefales å oppfriske fargen etter ca  1 1/2 år-2 år for å holde friskheten i fargen.

 

BRYN

Blir tegnet opp med blyant, målt til etter ansiktsform og ønske. Fargen kan legges som en skygge, hårpåtegning eller helfarging etter behov. Metoden microblading brukes for å få et "naturlig hår look" Fargen tilpasses hud og hårfarge.

Noen brynfarger inneholder mye rødpigment, for å få riktig bruntone, de brynene blir litt rød når de falmes, så de anbelaes å ta gjenoppfriskning etter ca 1 år. Ellers kan det gå ca 1 1/2 -2 år.

 

EYELINER

 Kan velges og ha strek bare oppe, eller både oppe og nede. Streken legges i vippekanten så det blir en naturlig innramming. Kan og velge en ekstra tykk strek, for å få mer eyeliner effekt. Shadoweyeliner er en mykere eyeliner. Anbefales oppfriskning etter ca 2 år.

 

BRYST

Rekonstruksjon av areola etter for eksempel kreftoperasjon.

 

Behandling av permanent make-up

Det legges en bedøvelseskrem på området som skal pigmenteres.Og underveis i behandlingen legges en bedøvende gele, og har og en flytende bedøvelse som kan brukes ved behov. Noen syntes det er litt ubehagelig, andre ikke. Smerte oppleves forskjellig, men ubehagelig er vel mer riktig enn vondt. Alle nye behandlinger trenger en etterfyll innen 3uker-3mnd. Den er inkl i prisen, og må gjøres for å få det beste resultat. Det endelige resultatet kan først bedømmes etter 3 uker etter siste behandling. Se gjerne på Long Time Liner sine sider for mer info.

 

Lang erfaring med permanent make-up

Jeg har flere års erfaring, er ELITE TOP Linergist, som betyr at jeg er oppe til eksamen hvert andre år. Jobber mye med det, og har EU godkjente farger, og følger opp med oppdateringskurs. Har og erfaringer med oppretting fra andre salonger, der form/farge har blitt feil, med gode resultater.

 

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat her!

 

Konturklinikken - Årvollskogen 91 - 1529 Moss- Tlf.: 99 74 30 78 - epost: post@konturklinikken.no - www.konturklinikken.no