997 43 078

Ansiktsmasker

En liten innføring i ansiktsmaskenes verden. Ulike typer og virkemåter.

Ansiktsmasker kommer i flere varianter. Det er krem-/gelekonsistens, sheets, leire, gummimasker og nattmasker. Masker skal brukes etter rens og peeling for maks utbytte. 1 til 2 ganger pr uke er anbefalt. Det er forskjeller på masker til hjemmebruk og de som brukes i salong. Masker varer ca 6 mnd og koster fra 500kr til 1000kr.

Krem-/gelemasker er som oftest fuktighetsgivende masker for en tørr eller sensitiv hud. De smøres på og virker i 10-20 min. Og kan gjerne masseres inn mest mulig før rester fjernes.

Sheets er cellepapir eller lignende som er gjennomtrukket med et virkestoff. Dette legges direkte på huden og trekker inn i 10-20 min. Disse trenger startsett ikke å vaskes bort, bare ta av masken og legg på krem.

Leire masker er ofte rensende masker. Grønnleire og hvitleire er ofte brukt som baser. Grønn leire har en meget rensende effekt i seg selv, og hvitleire har en beroligende effekt. Så sammen andre virkestoffer gir dette en meget god kombinasjon. Disse maskene stivner under bruk. Virketid er 10-15 min. Vaskes bort med lunket vann.


Gummimasker har en kremaktig konsistens når den legges på, og stivner til en gummi konsistens. Den maska kan dras av i en omgang, og trenger ikke å vaske etter, Kan evt gå over med toner på en bomull pad og krem. Denne type maske er ofte brukt i salong behandlinger.


Nattmasker er den perfekte maske for den travle kvinnen. Den smøres på etter rens på kvelden, og den trekker godt inn og tørker på utsiden så den ikke skal smitte på putetrekk. Virker på natterstid når huden er mest mottakelig. Vaskes av på morgenen før krem og makeup.


Comfort zone har et bredt utvalg av masker til alle hudtyper. De finner du på konturklinikken sin hjemmeside.


Et utvalg masker i Comfort Zone er:

0
Feed

Skriv en kommentar