997 43 078

Daglig hudpleie

Basic hudpleie for alle

Ønsker du en attraktiv hud hver dag? Da er Essential en god serie med produkter som er et godt sted å begynne. Essential serien til Comfort Zone er designet for å passe alle hudtyper.

Serien har rensmakeup fjerner og peelinger.  Serien er perfekt å kombinere med de andre seriene i Comfort Zone som en basic som kan mikse og matche med resten. Huden blir preppet for å motta næring fra serum og dagkrem. 


Det er en god rutine og rense med en rensemelk eller vaskekrem hver dag, gjerne morgen og kveld. Suppler gjerne med en makeup fjerner hvis du bruker vannfast maskara eller øyemakeup daglig. Ellers så holder det med en rensemelk. Sett rensen i dusjen, så er det lettere å få en rutine på det. Ofte er jo det et problemet, å finne tid hver dag til å utføre det. Rensen fjerner dagens forurensing fra luft og make up. Rense produktet har en litt lavere PH  enn huden for å kunne virke rensende på fett og talg. Det er derfor en toner er anbefalt å bruke etter. Toneren får opp PH igjen til normalen, og fjerner rester av smuss og renseprodukt. 


Bruk en enzym peeling eller en korn peeling 1-2 ganger pr uke. Det vil gi en friskere hud med en god glød, også får du en bedre og dypere virkning av serum og krem. Noe som fører til en jevnere og penere hud. Hudceller dør hver dag pga alle de påvirkningene vi utsettes for, derfor er det vanlig å få en litt mattere og tristere hud, så det er greit å få bort døde og ødelagte celler jevnlig med en peeling. Enzym peeling er perfekt for de som har litt sensitiv hud, den løsner opp bindinger mellom cellene og virker fornyende av den grunn. Uten og irritere den friske huden. Korn peeling er en litt grovere/tøffere peeling. Den er best til en hud som trenger mer slip effekt. Som feks  en fetere og grovere hud. Den inneholder små partikler som virker slipende, men ikke skader de friske cellene. Det bør ikke ha knuste partikler, feks knuste kjerner, som skrubb effekt, da de skraper opp friske celler. Partiklene som er i bør være "runde" for å ha en skånsom slip effekt.


Når disse enkle stegene er utført er det serum og krem etter hudtype sin tur. Artikler om serum og kremer kommer. Alle produktene har en varighet på ca 3 mnd ved daglig bruk. priser fra 300kr til 500kr. 


Oppsummering på daglig rens er:

0
Feed

Skriv en kommentar