997 43 078

Hjemme hudpleie

Her vil jeg gi deg noen råd på hvordan du kan utføre en "salong" hudpleie hjemme.

Nå i disse dager er det dessverre sånn at alle hudpleie salonger er stengt pga corona viruset som herjer rundt. Så viktigere enn noen gang er hygiene og selvpleie. Håndvask kan vel ikke nevnes nok i disse dager. Det gjelder her i hudpleie verden og.


Begynn med å vaske hender godt før du skal ta i fjeset ditt. 

Sett av en liten stund til deg selv, alle trenger å koble av litt nå. Tenn levende lys og sett på behagelig musikk. Skap en "salong" stemning hjemme.


Ta en god rensekrem/melk og fordel utover fjeset, masser inn med litt lunket vann. Vask av med en klut med varmt vann. Ta så toner på en bomullspad og tørk over ansiktet for å få bort alle rester av rensekrem/melk. 


Nå er det peeling sin tur. Peel/skrubb huden med en enzym peeling uten korn eller en skrubb med korn. Jobb den inn i huden. Dette for å få bort døde hudceller og få opp blodsirkulasjon. Vask av med en klut med varmt vann. 


Legg en maske etter din hudtype. Den skal virke noen minutter. Ofte 10-20min. Min favoritt er Sublime skin lift mask for en voksen hud og Hydramemory mask for en tørr hud. Bruk gjerne tiden masken virker til å slappe av litt. Kanskje med litt musikk. 


Vask masken av etter riktig virketid (masker kan godt sitte på lenger enn det står på pakken). Ta på nytt litt toner på en bomullspad og tørk over for å få av alle rester. 

Skjem bort huden med å ta på et godt serum. Serum forsterker kremens virkning. Og virker dypere ned i huden enn en krem. 

Så til slutt tar du din yndlings krem på, min krem for øyeblikket er Sublime skin Cream


Kort oppsummert:

  • Rens
  • peel
  • maske
  • serum
  • krem


Så håper jeg at det blir trygt for alle å åpne igjen snart, så dere kan få deres lille luksus time igjen i salongen. Ta vare på deg selv og andre i denne tiden.0
Feed

Skriv en kommentar