997 43 078

Hormonaldring, behandlinger og produkter

Hormonaldringen er når hormonnivået svinger i klimateriet/overgangsalder og gir hudforandringer som:

  • Mindre fasthet
  • dypere linjer
  • mindre elastisitet
  • tynnere hud 
  • økt ømfintlighet
  • tørrere hud

Klimateriet/overgangsalder kan begynne allerede ved 40 års alder, eller senere. Starten er ca 12 måneder etter siste menstruasjon. Da synker østrogennivået og da kommer alderstegnene som nevnt over.

En BEHANDLING jeg anbefaler sterkt er:

Comfort Zone sin Sublime skin hormon ageing facial ( anti age 40+ på konturklinikken.no)

Den er utviklet spesielt for å lindre uønsket effekt av hormonaldringen. Behandlingen motvirker tynn hud, tap av elastisitet, tørrhet og pigmentflekker. På grunn av forbedret cellekomunikasjon, effekt av aktive ingredienser, inovativ sammensetning og spesielle massasjeteknikker, så er dette en meget effektiv og stimulerende behandling. Kundene mine gir en god tilbakemelding om at de syntes huden får en flott glød og at de syntes huden ser flottere ut. Det er en meget avslappende behandling, veldig mange sovner. Lyset er dempet, behagelig musikk, og dufter som virker beroligende. Som bonus så er armer med i behandlingen, de får og "antiage" behandling. Alt er lagt opp til en fantastisk velvære time. 

 

Comfort Zone har stor vekt på naturlige og aktive ingredienser. Og bruker de nyeste teknologiske teknikker. 

Hver ingrediens er valgt ut med omhu for å gi maksimal effekt og samtidig være skånsom for huden, og lukt og konsistens skal være god og behagelig.

I produktene er silikoner erstattet med oljer, ingen parabener og produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Produktene er bærekraftige. I Italia der de produseres er blant annet elektrisiteten til fabrikken fra fornybare kilder, alle forpakninger er CO2 nøytrale og gjennvinnbare. 

For å få maksimal effekt er det lurt å kombinere behandling og hjemme produkter. I denne kategorien anbefaler jeg:

 

SUBLIME SKIN OIL CREAM en dypt nærende krem med cell-support technology som motvirker tørr hud, tynn og slapp hud. Gir næring og aktiverer de egenskapene i huden som påvirkes av østogenreduksjon. I en effektivitetstest så er det påvist +14% økning i kollagenproduksjon. Gir en umiddelbar følelse av komfort og utjevnende på linjer.

 

 

SUBLIME SKIN OIL SERUM et nærende og oppbyggende serum med cellsupport technology. Designet for å stimulere cellefornyelse, og motvirke tørrhet, tynnhud og elastisitetstap. I en effektivitetstest viser den +54% økt produksjon av hyaluronsyre, +16% økt produksjon av kollagen og +17% økt produksjon av elastin. Huden blir fastere og hjelper til å bygge opp huden fra innsiden. Huden føles stram og glatt. 

0
Feed

Skriv en kommentar