997 43 078

Serum

Hvilket serum skal jeg velge, og hva er serum. Her beskrives bruken på serum og hvilket du bør velge og forskjell på serum og krem.

Serum er full av virkestoffer. Opptil 70% mer konsentrert enn i en krem. Serum er ofte mer tyntflytende i konsistensen enn krem. Kan være olje emulsjon, krem eller ha en vann konsistens. Serum er bygget opp av mindre molekyler enn en krem, for å trenge dypere ned i huden. Og skal virke nede i det laget som danner nye celler. Serum er et mer spesifikk produkt som kan brukes lokalt eller over hele ansikt for et bestemt "problem" Feks har du rynker på panna kan du bruke serum for aldrene hud der og for tørr hud på kinn eller resten evt i flere lag. Serum kan brukes både morgen og kveld under en krem og etter rens. 


Det er flere navn ute å går. Serum, booster, konsentrat, olje eller essens. Alle kan brukes om hverandre. Smør på den med lettest konsistens først, feks vann konsistens før olje konsistens.


En vanlig ingrediens i serum er C vitamin som beskytter mot frie radikaler, stimulerer produksjon av kollagen og har positiv effekt på mørke flekker. En annen populær ingrediens er A-vitamin også kalt retinol som har en meget god antirynke effekt. Serum for tørr hud innholdet ofte Hyaluronsyre som låser vann inn i hver celle så fukt nivå stiger og har en plumping effekt i huden, som gir et glattere utseende.


På konturklinikken sin side kan du lett finne et serum eller to for din hud.


Gode serumer som jeg anbefales er:

0
Feed

Kommentarer

15/04/2020 av Sonja sætherø

Vilket serum skal jeg velge.Er 56 år,har rosera og slapp hud og pigmenter

15/04/2020 av Konturklinikken

Hei Sonja. Takk for kommentar. Jeg har sendt deg et utfyllende svar på mail.

Skriv en kommentar