COMFORT ZONE SACRED NATURE CLEANSING BALM

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 529,00

Sacred Nature Cleansing Balm
Glasskrukke 110ml

PRODUKT 

Sacred Nature Balm er en rensende balsam for ansikt og øyne. Med ingredienser som mandel- og buritiolje fjerner Sacred Nature Balm både sminke og urenheter. Huden etterlates ren, myk og glatt. 

 

ORGANISK SERTIFISERT KOSMETIKK 

 

100% naturlig opprinnelse 

26,1% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk 

 

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standard: Tilgjengelig på http: //COSMOS.ecocert.com1 

 
EGENSKAPER 

 

Sacred Nature Balm er formulert for å gi en veldig skånsom rensing av ansiktet og øynene med bare ett trinn. Den tette teksturen er sammensatt av organisk buriti- og mandelolje som  inneholder et høyt nivå av antioksidanter, noe som gir produktet sin oransje farge. Balmens tekstur gjør det mulig å massere den inn i huden med teknikker som reaktiverer mikrosirkulasjon, oksygenerer huden,  innkapsler urenheter og renser. Ved kontakt med vann blir balsamstrukturen til en melkeaktig oppløsning som lett kan skylles av med vann eller fjernes ved å bruke en bomullspad. 

 

FORDELER 

 

2-i-1: rens for ansikt og øyne. 

En liten mengde produkt er nok til å rense både ansiktet og øynene. 

Fuktighetsgivende effekt.

Transformerende tekstur fra balsam til melk. 

Duftfri. 

Karakteristisk tekstur. 

Oftalmologisk testet. 

 

AKTIVE INGREDIENSER 

ORGANISK BURITIOLJE 

Buritiolje er en dyrebar aktiv ingrediens avledet fra et brasiliansk palmetre, som også er kjent som “livets tre”. Den karakteristiske lyse oransje fargen gjenspeiler det bemerkelsesverdig høye nivået av antioksidantet karotenoid. 

 

ANBEFALT 

Sacred Nature Balm er anbefalt for hud i alle aldre, spesielt normal eller dehydrert hud. 

 

HVORDAN BENYTTE PRODUKTET 

Bruk en spatel, ta en liten mengde rensebalsam og masser den inn på ansikt, hals og øyne sammen med litt vann. Skyll deretter med vann eller bruk klut.

 

EFFEKTIVITETSTEST 

100% av panelet mener at produktet effektivt fjerner sminke fra ansiktet og øynene * 

100% av panelet mener at produktet tolereres godt av øynene * 

* Selvvurdering, 20 personer som bruker rensebalsam i 28 dager. 

Test utført av uavhengige laboratorier.

INCI LIST:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, AQUA / WATER / EAU, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, SUCROSE LAURATE, CETEARYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, SORBITAN STEARATE, TOCOPHEROL, SUCROSE COCOATE, GLYCINE SOJA OIL / GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SUCROSE PALMITATE.