COMFORT ZONE SACRED NATURE HYDRA CREAM

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 899,00

 Sacred Nature Hydra Cream er en lett krem med bio-fermenterte antioksiderende ingredienser (Scientific Garden Extract ™) og Japansk Sedertreknopp ekstrakt. Den forsterker og opprettholder hudbarrieren for et synlig sunnere og fuktgivende utseende.

 

Organisk Sertifisert Kosmetikk 

99,7% naturlig opprinnelse 

30,7% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standard tilgjengelig på http: //COSMOS.ecocert.com1

 

Egenskaper 

Formuleringen er designet for å gi lett fuktighet uten å være komedogen eller tung. Valget av en lecithin-basert biomimetisk emulgator gjør at kremen lett absorberes. Organisk sheasmør og mandelolje skaper den rette balansen mellom fuktighetsgivende ytelse og sensorisk appell for myk og silkeaktig hud fra første stund.

 

Fordeler
Biomimetisk konsistens
Øker hudmotstanden

Ideell for normal, dehydrert og tørr hud

100% naturlig duft

Ikke tilstoppende

 

Aktive ingredienser
 

SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ Et kompleks av bio-fermenterte organiske ekstrakter av myrt, hyllebær og granateple, direkte valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidant og beskyttende fyto-aktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelig struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

JAPANESE CEDAR BUD EKSTRAKT Innhentet fra unge knopper som er rike på vitaminer, mineraler, proteiner, sukker og lipider. Det stimulerer cellulær fornyelse av overhuden, og øker dens barriereeffekt og evne til å forsvare seg mot miljøagressorer og aldring.

ORGANISK BURITI OLJE En dyrebar aktiv ingrediens avledet fra et palmetre hjemmehørende i Brasil, som også er kjent som “livets tre”. Den karakteristiske lyse oransje fargen gjenspeiler det bemerkelsesverdig høye antioksidantinnholdet av karotenoid.

Anbefalt 

Ideell for normal til tørr hud. Den er også en utmerket løsning for moden hud i varmt og fuktig klima.

Pro tips:
Påfør morgen og kveld på rent, tørt ansikt og nakke. Masser for å sikre absorpsjon. 
 

Glasskrukke 50ml

pH 5-5,5