COMFORT ZONE SACRED NATURE NUTRIENT CREAM

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 899,00

Sacred Nature Nutrient Cream er en fyldig krem med bio-fermenterte antioksiderende ingredienser (Scientific Garden Extract ™), og bioteknologisk moseekstrakt. Den forsterker og beskytter hudbarrieren, for synlig mer næringsrik og mer strålende utseende. Perfekt som kuldekrem eller til bruk på barn med sensitiv hud. 

 

Organisk Sertifisert Kosmetikk 

99,2% naturlig opprinnelse

26,5% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standard tilgjengelig på http: //COSMOS.ecocert.com1

 

Egenskaper 

Formuleringen er designet for å gi dyp næring, komfort og beskyttelse til hud, som er utsatt for tørrhet og mer miljøpåvirkning som vind og hardere klima. Den rike konsistensen er resultatet av en balanse mellom organisk sheasmør og jojobaolje, som sammen gir det ideelle grunnlaget for å formidle de aktive ingrediensene og pakke inn huden i en beskyttende og sanselig behagelig konsistens.

 

Fordeler

Øker hudens motstandsdyktighet

Rik og beskyttende konsistens

Dyp næring og umiddelbar komfort

100% naturlig duft

 

Aktive ingredienser

SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ Et kompleks av biofermenterte organiske ekstrakter av myrt, hyllebær og granateple, direkte valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidant og beskyttende fytoaktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelig struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

BIOTEKNOLOGISK MOSE EKSTRAKT Bioteknologi har gitt en mulighet til å skaffe et bærekraftig ekstrakt fra en dyrebar ressurs: mose,- de første plantene som erobret jorden, kjent for sin ekstraordinære tilpassningsegenskaper. Mosekstrakt er basert på det innovative anti-aldringskonseptet som går ut på at cellehelse er knyttet til celleutveksling mellom kjernen og ekstracellulær matriks. Ved å beskytte denne utvekslingen kan huden tilpasse seg miljøendringer, bli mer spenstig og mindre utsatt for for tidlig aldring.

ORGANISK BURITI OLJE En dyrebar aktiv ingrediens avledet fra et palmetre hjemmehørende i Brasil, som også er kjent som “livets tre”. Den karakteristiske lyse oransje fargen gjenspeiler det bemerkelsesverdig høye antioksidantinnholdet av karotenoid.

 

Anbefalt 

Ideell for hud som er tørr, moden eller utsatt for spesielle miljøpåkjenninger (vind, kaldt klima, etc.).

 

Pro tips

Påfør morgen og kveld på rent, tørt ansikt og nakke. Masser for god absorpsjon.

 

Glasskrukke 50 ml

pH 5-5,5