COMFORT ZONE SACRED NATURE YOUTH SERUM

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 999,00

Sacred Nature Youth Serum er et lett serum med bio-fermenterte antioksidant ingredienser (Scientific Garden Extract ™), tamarind - et vegetabilskt alternativ til hyaluronsyre - og ekstrakt av kangaroo paw flowers, som er en australsk blomst med en oppstrammende effekt. Serumet beskytter huden mot frie radikaler og gir et synlig sunnere og yngre utseende.

Organisk Sertifisert Kosmetikk 

99,6% naturlig opprinnelse

27,5% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standard tilgjengelig på http: //COSMOS.ecocert.com1

Egenskaper 

Den lette og biomimetiske konsistensen, som er basert på lecithin og sheasmør, har en veldig behagelig konsistens og gjør huden umiddelbart mykere og fløyelsaktig uten å gi en tilstoppende følelse. Serumet er formulert for å bli brukt som et første trinn i kombinasjon med kremen. Den absorberer lett og bidrar til å maksimere anti-aldrings effekten.

Fordeler

Biomimetisk konsistens

Lett og fløyelsaktig

Ungdomskilden - fukter, beskytter og strammer opp

100% naturlig duft

Aktive ingredienser

SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ Et kompleks av bio-fermenterte organiske ekstrakter av myrtel, hyllebær og granateple, direkte valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidant og beskyttende fyto-aktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelige struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

KANGAROO PAW BLOMSTER EKSTRAKT Fra blomsten av en australsk plante, fremmer dette oppstrammende ekstrakt syntesen av TNX-proteinet som regulerer foreningen av kollagenfibriller og elastinfibre. (Organiseringen av protein-trådene i huden som holder strukturen på plass)

TAMARIND EKSTRAKT Et plantebasert alternativ til hyaluronsyre. Fruktens frø brukes til å produsere polysakkarider som binder vann og beholder optimal fuktighet.

Anbefalt 

For alle hudtilstander.

Pro tips:
Påfør morgen og kveld på rent, tørt ansikt og nakke. Masser for å sikre absorpsjon. Påfør deretter Hydra Cream eller Nutrient Cream, avhengig av hudtilstanden din.

glassflaske med pumpe 30 ml

pH 5-5.5