COMFORT ZONE SACRED NATURE EXFOLIANT MASK

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 649,00

Sacred Nature Exfoliant Mask er en gel-maske med illuminerende effekt. Med 9% glukonolakton gis en delikat peeling med en umiddelbar fornyende virkning på huden.


 

Organisk Sertifisert Kosmetikk 

 

99,8% naturlig opprinnelse 

17,4% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk

COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife i henhold til COSMOS-standard tilgjengelig på http: //COSMOS.ecocert.com1

 

Egenskaper 

Sacred Nature Exfoliant Mask er en gelmaske med 9% glukonolakton ideell for fornyelses- og lysnings-virkningen av polyhydroxysyrer. Teksturen gjør det enkelt å massere gelen og den har en tendens til å absorbere raskt avhengig av hudens egenskaper.

 

Fordeler
Umiddelbar og progressiv peeling

Glatter ut, lysner og motvirker urenheter

Passer for alle hudtyper, inkludert den tynneste huden

Duftfri

 

Aktive ingredienser
SCIENTIFIC GARDEN EKSTRAKT™ 

Et kompleks av bio-fermenterte organiske ekstrakter av myrt, hyllebær og granateple. Ekstraktet er valgt og skapt av [Comfort Zone] for å sikre sporbarhet, bærekraft og maksimal effektivitet. De utvalgte bær, blader og skall har et høyt innhold av antioksidanter og beskyttende fyto-aktive ingredienser, som beskytter hudens skjønnhet og ungdommelig struktur fra det daglige angrepet av frie radikaler.

GLUCONOLACTONE 

9% polyhydroksysyre med en ikke-aggressiv peelende virkning. Stimulerer overflatelaget i huden, strukturen til corneocyttene og fremmer progressiv celleomsetning. Dette er en anbefalt syre for både motstandsdyktig og tynnere hud, samt for hud som har en tendens til å produsere overflødig talg, siden ingrediensen minimerer dannelsen av hudormer.

 

Anbefalt 

Sacred Nature Exfoliant Mask er anbefalt for motstandsdyktig og tynn hud, for å fremme fornyelse som forbedrer glatthet og utstråling. Også for uren hud for å redusere keratinisering og hudormedannelse.

 

Pro tips:
På kvelden, bruk et tykt lag på ansiktet og nakken. La den virke i 15 til 20 minutter. Skyll med vann. Bruk opptil tre ganger i uken. Vi anbefaler en syklus på minst en måned. Gjennom perioden produktet brukes, så vel som den påfølgende måneden, anbefales det å bruke et høyt SPF-produkt i løpet av dagen.
 

FORSIKTIG: unngå kontakt med øynene. Produktet kan gi rødhet og varme når den påføres.

 

Glasskrukke 110 ml

pH 3,5-4,5


 

Effektivitetstest 

Huden ble jevnere umiddelbart etter bruk av produktet hos 95% av testpanelet. *

Hudens glød forbedret for 80% av testpanelet umiddelbart etter bruk av produktet og etter 28 dagers behandling **.

* Selvvurdering, 20 personer som bruker eksfoliant-masken over en periode på 28 dager.

** Testing av et uavhengig laboratorium. Klinisk evaluering av 20 personer som bruker eksfoliantmasken, umiddelbart etter bruk og etter 28 dagers behandling (3 ganger i uken).

 

Innholdsfortegnelse: