COMFORT ZONE SUBLIME SKIN FLUID CREAM

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 1 469,00

Sublime Skin Fluid Cream
Fluid ansiktskrem gir fuktighet, volum og elastisitet. Takket være ingredienser som bevarer hudens struktur og et antialdrings botanisk Achillea Millefolilum-ekstrakt, ser ansiktets konturer mer definerte ut, ansiktstrekkene blir mykere og huden lysere og mer fuktrik. Brukes i kombinasjon med Sublime Skin Intensive Serum, som forsterker den oppstrammende og fyldige virkning ved å aktivere Archi-lift ™ -teknologi. 

 60 ml. pH 5.0 - 6.0. 

BEVISST HUDVITENSKAP ™ 

Produktet har 98,9% ingredienser av naturlig opprinnelse uten silikoner, animalske derivater, mineral oljer, kunstige fargestoffer, etoksylater (PEG) og akrylater. 

KJENNETEGN

Lett farget, ikke-komedogen væskeformulering. Den virker på de tre søylene i hudstrukturen, gir fasthet og tone for et yngre utseende. Den fuktighetsgivende konsistensen er beriket med bioaktive og mykgjørende planteoljer, som gir dyp fuktvirkning og hudbarrierebeskyttelse med et lett silkeaktig preg.

STYRKER

Fast og plumpet hud
Lett konsistens
For normal eller kombinasjonshud
Ikke-komedogen 


HVORDAN DET FUNGERER

MIKRO- OG MAKROHYALURONSYRE (0,3%), kjent for sine hydroskopiske egenskaper, har evnen til å tiltrekke seg og beholde vann og etterligner vannfyllstoffet. Takket være den moderne teknologi, har den blitt inkludert med to molekylvekter for å handle på forskjellige nivåer. Makroversjonen for en umiddelbar handling ved epidermal nivå og den siste generasjonen mikroversjon for en mer progressiv og dyp effekt på dermal nivå.

PAEONIA ALBIFLORA EXTRACT etterligner lipo-filler-effekten og gjenoppretter riktig adipocyters funksjon. Faktisk stimulerer det transformasjonen av pre-adococytter til adipocytter.

PLANTAGO LANCEOLATA titrert ekstrakt, takket være inhibering av mikroRNA, stimulerer nytt kollagen og elastin og beskytter riktig funksjon. Det også reduserer utseendet på aldersflekker og bidrar til å forhindre dem.

ACETYL TETRAPEPTIDE-11 og ACETYL TETRAPEPTIDE-9 virker på mobilnivå og øker kollagensyntesen, og fremmer samspillet mellom mursteinene i hudens struktur. De støtter riktig organisering av kollagenfibre i ECM og bidra til å stramme epidermal kohesjon og epidermis-dermis-sammenheng, noe som resulterer i rynkereduksjon og økt hudtetthet.

ACHILLEA MILLEFOLIUM fra Davines Scientific Garden, en av de eldste kjente botaniske stoffer brukt av mennesker, gjenoppdaget og ekstrahert med en bærekraftig metode som bruker høytrykksvann. Navnet stammer fra den greske mytologiske figuren Achille, som brukte Achillea for å helbrede sårene hans. Rik på klorogen syre, er det klinisk bevist å øke kollagensyntesen og redusere kollagenase.

BRUK

Påfør morgen og kveld etter Sublime Skin Intensive Serum for en anti-aging-boost og ekstra fuktighetsgivende virkning.

ANBEFALT

Anbefales for normal eller kombinert hud eller for varmt eller fuktig klima.