COMFORT ZONE SUBLIME SKIN INTENSIVE SERUM REFILL

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 1 229,00

Sublime Skin Intensive Serum refill
er refill tilAnsiktsserum med omfattende anti-aldring som motvirker cellulær aldring og bevarer hudens struktur. Huden virker mer avslappet med mindre synlige rynker og gir et ungdommelig utseende. Brukes i kombinasjon med Sublime Skin-kremer forsterker deres oppstrammende og fyldige handling ved å aktivere Archi-lift ™ -teknologi.

Refill. pH 5.0 - 6.0

BEVISST HUDVITENSKAP™

produkt med 99% ingredienser av naturlig opprinnelse uten silikoner, animalske derivater, mineraloljer, kunstige fargestoffer, etoksylater (PEG) og akrylater.

KJENNETEGN

En lett farget formulering, som er egnet for alle hudtyper. Beriket med et innovativt anti-age heksapeptid, Achillea Millefolium ekstrakt og hyaluronsyre. Mottvirker cellulær aldring, mens den gradvis og synlig korrigerer rynker og uttrykkslinjer. Serummet hjelper til med å stramme opp huden og gjøre den mer kompakt samt den forsterker effekten av kremene.

Testet på et internasjonalt panel på 150 personer og med effekttester av et uavhengig laboratorium på 140 mennesker og forskjellige hudtyper. Emballasjen kan gjenbrukes takket være påfyll (det anbefales å bytte den etter 1 års bruk), og den er designet for å redusere CO2 -påvirkning og legge til rette for resirkulering av komponenter.

STYRKER

Mottvirker hudaldring
Har "filler-effekt" på rynker
Passer for alle hudtyper og klima
Gjenbrukbar emballasje med mulighet for påfyll
VIRKNINGSSTOFFER

ACETYL HEXAPEPTIDE-8 er en multifunksjonell ingrediens som står i direkte kontrast cellulær aldring og leverer en botoxlignende aktivitet. Det virker på SASP -ene, inflammatoriske mediatorer utskilt av senescerende celler, som påvirker nabocellene i alle hudlag som bidrar til global hudaldring. Det reduserer uttrykket rynker for en umiddelbart friskere og yngre hud.

MACRO HYALURONIC ACID gir umiddelbar fuktighetsgivende virkning på epidermal nivå, for en utjevning av hydro-filler.

ACHILLEA MILLEFOLIUM fra Davines Scientific Garden, en av de eldste kjente botaniske stoffer brukt av mennesker, gjenoppdaget og ekstrahert med en bærekraftig metode som bruker høytrykksvann. Navnet stammer fra den greske mytologiske figuren Achille, som brukte Achillea for å helbrede sårene hans. Rik på klorogensyre, er det klinisk bevist å øke kollagensyntesen og redusere kollagenase.

 BRUK

Påfør på renset hud, morgen og kveld. Påfør deretter Sublime Skin Fluid Cream eller Serum + Cream. Unngå kontakt med øynene.

ANBEFALT FOR

Hud som viser tegn på aldring, for eksempel fine linjer og dype rynker, slapp hud, mangel på elastisitet og fasthet. Ideell i alle klimaer.

 EFFEKTIVITET

 -25% rynkedybde* Forbedret glatthet, tekstur og oppstrammende virkning klinisk bevist ***uavhengig laboratorium, instrumentell evaluering, 40 kvinner, 28 dagers bruk.** glatthet og tekstur: uavhengig laboratorium, klinisk evaluering, 40 kvinner, 28 dager bruk. oppstramming: uavhengig laboratorium, instrumentell evaluering, 20 kvinner, 28 dagers bruk med Serum + Fluid Cream eller Serum + Cream.