COMFORT ZONE SUBLIME SKIN LIFT & FIRM AMPOULE 7X2ML

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 749,00


Ampuller med konsentrert serum som med umiddelbar løftehandling. Gjenoppretter hudens elastisitet og fasthet og bekjemper aldringstegn.

7 glass med 2ml

FORMULERT MED

ACETYL-ESAPEPTIDE 1 - for botoxlignende handling
OLIGOPEPTIDE 1 - etterfyller og støtter ekstra cellulær matrise
MACRO HYALURONIC ACID - fuktighetsgivende og løftende
99,5% ingredienser av naturlig opprinnelse

UMIDDELBART RESULTAT

For 100% av kvinnene virker hudteksturen umiddelbart jevnere. *For 100% av kvinnene virker huden umiddelbart fast og full. *

ETTER EN UKE

95% av kvinnene synes hudstrukturen er glatt. *90% av kvinnene oppfatter den oppstrammende effekten på huden. *90% av kvinnene synligheten til overfladiske rynker og uttrykkslinjer er redusert. *

ETTER EN MÅNED

95% av kvinnene oppfatter den oppstrammende effekten på huden. *For 95% av kvinnene blir synligheten av overflatiske rynker og uttrykkslinjer redusert. ** Klinisk test av uavhengige laboratorier _ panel på 20 personer.

AKTIVE INGREDIENSER

ACETYL-HEXAPEPTIDE 1: Den dynamiske rynkeingrediensen med en botox-lignende effekt. Ingrediensen modulerer muskelsammentrekningen som fører til rynkedannelse og forbedrer hudens mykhet. 

PLANTEGF (EPIDERMAL VEKSTFAKTOR): For ekstracellulær matriseoptimalisering. Stoffet aktiverer stier involvert i hudens proteinsyntese og i cellulær regenerering. Gir økt collagen, elastin og hyalorounsyre syntese som forbedrer hudens fasthet. 

MAKROHYALURONSYRE: Fremmer øyeblikkelig fuktighetsøkning på epidermalt nivå og danner en spenningsfilm på huden som øker fuktpåfyllelse og løfter huden. 

BRUK

Ampuller brukes i sykluser på en til to uker når huden har behov for det og som vedlikehold mellom ansiktsbehandlinger. Påfør ampullen på renset hud, gjerne etter bruk av Microsonic Facial Device. Etter påføring av ampullen bruk ditt anbefalte hudprogram med serum, dag- og nattkrem. 

For ekstra virkning bruk dine ampuller sammen med Microsonic Facial Device.