COMFORT ZONE SUBLIME SKIN MICROPEEL LOTION

På lager

Forventet leveringstid: 1-2 dager

kr 559,00

Sublime Skin Micropeel Lotion
Ansiktskrem som gir næring, volum og elastisitet. Takket være en mengde ingredienser som bevarer hudens struktur og et antialdrende botanisk Achillea-ekstrakt. Konturene i ansiktet ser mer definerte ut, ansiktstrekkene blir jevnere og huden  lysere og mer fuktrik. Brukt i kombinasjon med Sublime Skin Intensive Serum, forsterker den sin oppstrammende og fyldige virkning ved å aktivere Archi-lift ™ -teknologi.

60 ml. pH 5,0 - 6,0

BEVISST HUDVITENSKAP ™ 

Inneholder 98,9% ingredienser av naturlig opprinnelse uten silikoner, animalske derivater, mineraloljer, kunstige fargestoffer, etoksylater (PEG) og akrylater.

KJENNETEGN

Lett farget formulering. Det virker på de tre lagene i hudstrukturen, og tilbyr fasthet og tone, for en fyldigere og yngre hud. Den nærende konsistensen er beriket med bioaktive mykgjørende planteoljer og sheasmør, som forhindrer tørrhet og beskytter hudbarriere, noe som gjør den egnet for normal til tørr hud.

STYRKER

Gir en fastere og mer plumpet hud
Anbefalt for normal og tørr hud, samt kaldere klima
HVORDAN DET FUNGERER

MIKRO- OG MAKROHYALURONSYRE (0,3%), kjent for sine hydroskopiske egenskaper, har evnen til å tiltrekke seg og beholde vann og etterligner vannfyllstoffet. Takket være moderne teknologi, har den blitt inkludert med to molekylvekter for å handle på forskjellige nivåer. Makroversjonen for en umiddelbar handling ved epidermal nivå og den siste generasjonen Micro -versjon for en mer progressiv og dyp effekt på dermal nivå.

PAEONIA ALBIFLORA EXTRACT etterligner lipo-filler-effekten og gjenoppretter riktig adipocyters funksjon. Faktisk stimulerer det transformasjonen av pre-adococytter til adipocytter.

PLANTAGO LANCEOLATA titrert ekstrakt, takket være inhibering av mikroRNA, stimulerer nytt kollagen og elastin og beskytter riktig funksjon. Det også reduserer utseendet på aldersflekker og bidrar til å forhindre dem.

TETRAPEPTIDE-11 og TETRAPEPTIDE-9 virker på cellenivå og øker kollagesyntesen, og fremmer samspillet mellom mursteinene i hudstrukturen. I de støtter riktig organisering av kollagenfibre i ECM og hjelper stramme epidermal kohesjon og epidermis-dermis-sammenheng, noe som resulterer i rynker reduksjon og økt hudtetthet.

ACHILLEA MILLEFOLIUM fra Davines Scientific Garden, en av de eldste kjente botaniske stoffer brukt av mennesker, gjenoppdaget og ekstrahert med en bærekraftig metode som bruker høytrykksvann. Navnet stammer fra den greske mytologiske figuren Achille, som brukte Achillea for å helbrede sårene hans. Rik på klorogensyre, er det klinisk bevist å øke kollagensyntesen og redusere kollagenase.

BRUK

Påfør morgen og kveld etter rens, alene eller etter  sublime skin Intensive serum for en styrket anti-aldring og nærende behandling.

ANBEFALT

For tørr hud og i kalde årstider/vær.

EFFEKTIVITETSTEST

Replumping Smoothing Firming klinisk testet* 95% av panelet bekrefter utjevningseffekt ** 85% av panelet bekrefter fyllingseffekt *** instrumentell evaluering, 20 kvinner, 28 dagers bruk. ** egenvurdering, 40 kvinner, 28 dagers bruk.